Super Oferta !!!! Publicitate in Manere Publicitare de sustinere din Tramvaie a Judetului ARAD !!! - Pret 150 Ron/Luna/Tramvai!

Despre noi cine suntem noi...

» Compania noastra

Public24 - Vizual Arad este o companie cu capital 100% romanesc care ofera solutii eficiente de promovare si crestere a vanzarilor. Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim care sunt cerintele pietei si incercam, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne, de fiecare realizare in parte. Stim ca reusita unei companii depinde de personalul acesteia. De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu pasiunea si profesionalismul pe care le pun in slujba realizarii obiectivelor lucrarilor dumneavoastra.

» Dezvoltare continua

Respectarea angajamentelor pe care Public24 - Vizual Arad si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.

» Dezvoltare continua

Prin serviciile oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

Alatura-te echipei noastre

Suntem in cautarea

Agenti vanzari - Daca doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica pe un post de Agent in vanzari, asteptam sa ne trimite-ti un mesaj si v-a contactam noi.

Echipa noastra

Scripcari Flavius
Administrator [email protected]

Pentru orice probleme legate de tehnica, reclamatii, sugestii sau propuneri de colaborare v-a astept cu un e-mail.

Dora Igna
Promoter [email protected]

Succesul unei afaceri consta in promovarea ei la cote maxime !

Promovam carti de vizitaPromovam !

slide
  • Astra Rail
  • It School Arad
  • Coficab Arad - Locuri de munca
  • ITP ARAD
Cere Oferta