Super Oferta !!!! Publicitate in Manere Publicitare de sustinere din Tramvaie a Judetului ARAD !!! - Pret 150 Ron/Luna/Tramvai!

Estetika Profesional 648 url 3057

Diplome Estetika Profesional

Cursurile scolii Estetika Profesional sunt acreditate.

Diplomele de calificare si / sau specializare sunt emise de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si sunt recunoscute atat in Romania, cat si in tarile Uniunii Europene.

Oferte Estetika Profesional

Meseria de groomer, cum o numesc altii, se practica de mai bine de 20 de ani pe piata, insa noi nu am avut ocazia de a avea o scoala in Romania de Coafor Canin si astfel cei pasionati de acest job sau hobby au fost nevoiti sa se indrepte spre tarile noastre vecine in vederea obtinerii unei astfel de diplome specializate.

Este un job cautat, frumos, relaxant si foarte banos in toate coltisoarele lumii.Acest curs poate fi urmat de toate persoanele care il apreciaza si iubesc pe cel mai bun prieten al omului. La fel ca si oamenii, ei au nevoie de unele servicii, trebuie sa se simta bine, sa fie curati si rasfatati poate pentru o expozitie, o iesire extravaganta sau pur si simplu pentru igiena proprie.

Tunsul este un procedeu de infrumusetare care necesita multa rabdare, pricepere si dragoste fata de animale. El poate fi efectuat in scop de infrumusetare sau in scop medical.

Pe durata cursului viitorii stilişti canini învaţă totul despre toaletarea şi anatomia elementelor esentiale cainelui, scurt istoric, originea lor, tipurile raselor, dermatologie, comportamentul cainelui, reactii, comunicarea cu clientii, rase de caini, grupe de caini, tunsori standard, tunsori de expozitie, trucuri, cosmetica canina, precum şi multe secrete legate de întreţinerea îndrăgitelor patrupede.

Scoala noastra va invata tehnici de cosmetica si frizerie canina si felina care constau in toaletari (taiere unghii, curatat urechi, vidare glande perianale), tuns, spalat, periat si parfumat.

Se studiaza si taierea unghiilor care trebuie efectuata periodic si este necesara deoarece poate cauza probleme in deplasarea animalului, leziuni locale (infectii, smulgere, incarnare, exfoliere).

De asemenea, si toaletarea urechilor este o procedura care trebuie efectuata periodic pentru a evita infectiile. Intervalul de timp difera in functie de rasa, varsta, alimentatie si consta in curatarea urechilor si indepartarea parului in exces. Cursurile se desfasoara in Oradea, Arad, Timisoara, Brasov, Ploiesti si curand in Bucuresti si Tirgu Mures.

La un moment dat make-up-ul profesional este din ce in ce mai important.

Atunci orice femeie ar trebui sa stie cum sa isi faca un machiaj cat mai bun pentru ea. Orice femeie ar trebui sa poata sa scoata ce este mai bun din sine.

La cursul de machiaj, in decursul a o luna, puteti invata diverse tehnici pentru a va machia corect.

Cursul de machiaj este un curs care incepe de la nivelul minim si duce cursantul la un nivel avasat de cunostinte in machiaj.

Cursul de masaj contine mai multe capitole sau module. Acestea vor fi parcurse in decursul a 6 luni.

In acest curs de masaj, 75% este parte practica, ce se va efectua cu un maseur specialist, kinetoterapeut.

La cursul de masaj veti studia:

- Curs masaj somatic (relaxare si intretinere);

- Curs masaj reflexogen (reflexoterapie);

- Curs masaj terapeutic;

- Curs drenaj limfatic.

Cursul de masaj este un curs foarte complex si foarte important, masajul neavand doar scopul de relaxare, ci si un scop terapeutic foarte important.

Cursul de manichiura-pedichiura clasica se adreseaza persoanelor care doresc sa ofere servicii de infrumusetare la standarde profesionale si sa obtina calificare in domeniu.

Cursul de manichiura pedichiura clasica va ofera o calificare intr-o meserie care este si va fi cautata tot timpul, atat la nivel national, cat si international.

In acest curs veti invata sa realizati manichiura si pedichiura unei persoane in mod profesionist, respectand toate normele de igiena si sterilizare.

Veti invata, de asemenea, realizarea unui cadru ambiental in care clienta sa se simta bine, relaxata si rasfatata.

Cursul de manichiura va ofera toate cunostintele necesare pentru a putea sa urmati aceasta meserie, exact dupa terminarea cursului de manichiura-pedichiura clasica. Acest curs de manichiura pedichiura este un curs de CALIFICARE.

Daca sunteti deja manichiurist-pedichiurist, dar doriti sa va imbunatatiti cunostintele si sa va extindeti aria de activitate sau pur si simplu vreti sa invatati pentru dumneavoastra sau, de ce nu, pentru a va mari veniturile trebuie sa urmati un curs de STILIST PROTEZIST UNGHII!

La ora actuala piata este foarte competitiva de aceea este foarte important ceea ce invatati, unde invatati si cu cine invatati. Cea mai importanta parte din procesul de invatare il reprezinta practica.

Lectorii nostri care sunt specialisti in unghii false, extensii gel, modele in gel vor sta langa d-voastra pentru a invata corect toate metodele de aplicare a unghiilor false, a constructiei din gel. Odata cu evolutia tehnologiei si tehnicile de constructie a unghiei false s-a modificat, astfel, intalnim unghiile false din plastic simple, denumite tipsuri si unghiile constructie a unghiei false realizate din gel si raze UV, care pot fi prelucrate in diferite forme si modele. Alte variante includ unghii din fibra de sticla sau chiar matase. Scoala noastra va pune la dispozitie toata aparatura de lucru, pensule de gel, pensule de model, accesorii, geluri, modele, lampi UV.

Cursurile de cosmetica se desfasoara pe parcursul a 6 luni si va confera calificarea in meseria de cosmetician. Scoala este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar diploma de calificare este emisa de aceste ministere si este recunoscuta in Romania si UE.

Programa cursurilor de cosmetica:

• Aparate profesionale folosite in cosmetica;

• examenul cosmetic;

• fisa cosmetica;

• clasificarea tipurilor de ten;

• procese care stau la baza tratamentului cosmetic;

• masajul facial;

• masti cosmetice;

• scheme de tratament pentru diferite tipuri de ten;

• pensat si vopsit gene si sprancene;

• epilatii cu ceara de unica folosinta.

• Tratamentele faciale

• Consilierea clientelor

De asemenea, la cursul de cosmetica veti mai studia: noţiuni despre piele: structura pielii, functiile pielii, boli de piele, notiuni teoretice despre tipurile de ten, clasificarile tipurilor de ten, afectiuni ale pielii, etiologie, tratarea şi ameliorarea cosmetica, tehnici pentru reducerea ridurilor si intinerirea tenului, tehnici pentru tenul acneic, etc. Cursul de cosmetica se desfasoara pe parcursul a 6 luni si va confera calificarea in meseria de cosmetician.

Acest curs are ca scop invatarea si intarirea cunostintelor in hairstyling si frizerie oferindu-va o privire in interiorul acesteti meserii si modalitati de a impinge limitele cand discutam de frizeria de barbati sau mai bine zis hairstylingul in frizerie .

Cursul de frizerie organizat de ESTETIKA PROFESIONAL va asigura suportul de curs si materialele necesare desfasurarii cursului intr-un cadru profesional, astfel incat la finalul cursului veti putea practica cu incredere aceasta meserie.

Se vor studia , incepand de la tunsorile de baza , se va continua cu partea de hairstyling si parul lung barbati dar deasemena in cadrul cursului de hairstyling si frizerie barbati se va invata folosirea corecta a briciului care este un must in realizarea de hairstlying in frizerie. Se vor studia si manevre faciale cu briciul .

Cursul de frizerie este unul autorizat, diplomele fiind eliberate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, valabile in Romania si Uniunea Europeana.Locurile sunt limitate intr-o serie astfel incat cursantii nostri sa poata sa isi insuseasca noile deprinderi in meseria aleasa.

La cursul de frizerie veti invata atat teoretic, cat si practic cunostintele necesare pentru a deveni un bun profesionist in meseria aleasa de la lectori calificati cu o vasta experienta in domeniu.

Ofera Cursuri de:

 • Cursuri coafor canin
 • Cursuri Make-up
 • Cursuri tehnician maseur
 • Cursuri manichiura - pedichiura
 • Cursuri stilist protezist unghii cu gel
 • Cursuri cosmetica
 • Cursuri coafura - frizerie - hairstyling

Tag-uri

estetika profesional estetica profesional cursuri estetika arad estetika arad scoala estetika arad

Promovam carti de vizitaPromovam !

slide
 • Astra Rail
 • It School Arad
 • Coficab Arad - Locuri de munca
 • ITP ARAD
Cere Oferta