Super Oferta !!!! Publicitate in Manere Publicitare de sustinere din Tramvaie a Judetului ARAD !!! - Pret 150 Ron/Luna/Tramvai!

Promovare online 20 url 10

De ce ai nevoie de promovare pagina Facebook

Avem o echipa pregatita sa lucreze pentru tine in campanii de promovare pagina Facebook. Popularitatea firmei / serviciilor / produselor dumneavoastra depinde de numarul de like-uri din cadrul paginii de Facebook. Apeland la serviciile noastre veti beneficia de:

100 LIKE-uri bonus pe langa campania solicitata

Utilizatori exclusiv din Romania

Timp de executie de doar 48 de ore

Satisfactie garantata

Nume pachet Optiuni pachet Pret
PLAN A 500 LIKE-uri 200 Ron
PLAN B 1000 LIKE-uri 220 Ron
PLAN C 1500 LIKE-uri 250 Ron
PLAN D 3000 LIKE-uri 350 Ron
Atentie! Tariful pentru oricare pachet se achita lunar sau trimestrial! .

Ce este un pachet de promovare pagina Facebook?

Social Media este despre o legatura trainica, dinamica si permanenta cu contactele, partenerii si clientii tai. Expertii estimeaza faptul ca, in viitorul nu prea indepartat, toate companiile vor fi “sociale”. Un pachet de promovare pagina Facebook va ofera posibilitatea de a mari expunerea unei afaceri in mediul online.

De aceea, pentru a-ti ajuta afacerea sa iasa la rampa, noi ti-am pregatit trei pachete de promovare Facebook gandite pentru a-ti maximiza expunerea online. Intrebarea fireasca este: “De ce Facebook?”

Exista mai multe raspunsuri, insa vom incepe cu cel mai evident: Facebook, creatia lui Mark Zuckerberg din 2004, este un mamut. Daca Facebook ar fi o tara, ar fi a 3-a cea mai populata din lume, ceea ce spune totul despre potentialul de crestere pe care il ofera firmei, afacerii, ideilor tale.

De ce ai nevoie de promovare pagina Facebook

Explozia pe care a cunoscut-o Facebook se datoreaza faptului ca ceea ce face, Facebook face bine: uneste lumea, si o tine “dependenta” de notificarile sale de-acum clasice, de like-urile si de share-urile care au dat tonul pentru celelalte retele sociale. Daca esti antreprenor, Facebook poate fi mana cereasca pentru afacerea ta, dovada ca peste 10.000 de web site-uri noi integreaza Facebook in fiecare zi.

Prezenta online prin intermediul retelele de socializare este obligatorie atat pentru mentinerea legaturii directe cu clientii prin intermediul Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Google+, etc. cat si pentru dezvoltarea virala a portofoliului de clienti si chiar si pentru SEO! Atat link-urile cat si informatiile publicate prin intermediul acestor canale de informare ajuta la o indexare mai buna, rapida si eficienta, fiind un lucru stiut ca Google considera acest factor drept un important indicator al calitatii site-ului.

Cuprinde:

Preluarea FanPage-ului si popularizarea acestuia ("Invite to Like").

Fixarea in FanPage-ul Public24.ro (Pagina Facebook + Grup Facebook) a ofertei dvs, pentru a atrage cu rapiditate clientii asupra ofertei.

Promovare online pe site-uri de anunturi sub forma de anunt.

Pagina personalizata in site-ul Public24.ro, distribuirea paginii pe Facebook.

Promovare online pe forum-uri sub forma de topic.

Promovarea cartii de vizita pe site.

Bonus:

+ Inscriere in motoarele de cautare Google, Yahoo, Msn, Bing, etc..

Pret: 200 Ron/Luna + TVA

Poza promovare online

Tag-uri

promovare online publicitate facebook promovare online arad promovare vizual arad public24 promovare publicitate online arad public articole online reclama online arad public24 vizual arad like-uri facebook public24 grupuri facebook

Promovam carti de vizitaPromovam !

slide
  • Astra Rail
  • It School Arad
  • Coficab Arad - Locuri de munca
  • ITP ARAD
Cere Oferta