Super Oferta !!!! Publicitate in Manere Publicitare de sustinere din Tramvaie a Judetului ARAD !!! - Pret 150 Ron/Luna/Tramvai!

Reparatii Pc/Laptop 20 url 10

Pasul 1: Echipamentul nu este necesar sa fie adus la sediul firmei noastre, reparatiile se pot face si la domiciliul dvs daca defectiunea nu presupune interventia de nici un fel pe PCB-urile echipamentului. Nu este necesara inmanarea accesorilor (geanta, incarcator, etc).

Pasul 2: Se efectueaza diagnoza echipamentului. Diagnoza este GRATUITA, indiferent de echipament. Acest proces dureaza 2-3 zile lucratoare, in functie de volumul de lucru al service-ului si in functie de problemele echipamentului. In cazuri exceptionale, acest proces poate dura mai mult. Cand se intampla acest lucru, vom informa clientul in cel mai scurt timp, comunicandu-i noul termen de diagnosticare.

Pasul 3: In urma diagnosticarii, se contacteaza clientul pentru prezentarea problemei descoperite, precum si a solutiilor disponibile pentru rezolvarea acesteia. Cand este posibil acest lucru, vom incerca intai reparatia piesei/pieselor defecte si doar apoi inlocuirea lor, astfel incat preturile aferente reparatiei sa fie cat mai mici

Pasul 4: In cazul in care clientul isi da acordul pentru solutionarea problemei, echipamentul este introdus in service pentru reparatie. Acest proces dureaza aproximativ 4-6 zile, in functie de volumul de lucru, de problemele echipamentului si de disponibilitatea pieselor de schimb (daca este cazul).

Pasul 5: In momentul in care problemele echipamentului au fost solutionate, asupra echipamentului sunt facute o serie de teste, pentru a verifica buna functionare a acestuia. Acest proces dureaza aproximativ o zi. In cazul in care echipamentul nu trece testele, clientul este contactat pentru a i se comunica acest lucru si a i se prezenta solutiile alternative.

Pasul 6: In cazul in care echipamentul trece testele, clientul este contactat pentru ridicarea echipamentului.

Interventii Desktop
Bullet-01  Interventii pe placa de baza Bullet-01  Inlocuire memorii RAM
Bullet-01  Inlocuire Hard-disk Bullet-01  Inlocuire coolere
Bullet-01  Curatare ventilatoare Bullet-01  Alte interventii

Interventii Laptop
Bullet-01  Inlocuire placa de baza Bullet-01  Inlocuire componente pe placa de baza
Bullet-01  Inlocuire tastatura Bullet-01  Inlocuire baterie
Bullet-01  Inlocuire tastatura Bullet-01  Inlocuire display
Bullet-01  Inlocuire memorii RAM Bullet-01  Inlocuire hard-disk
Bullet-01  Inlocuire coolere Bullet-01  Curatare ventilatoare

Interventii Software
Bullet-01  Devirusare Bullet-01  Instalare sistem de operare
Bullet-01  Instalare drivere Bullet-01  Backup date
Bullet-01  Recuperare date Bullet-01  Instalare aplicatii
Bullet-01  Configurare retea/conexiune la internet Bullet-01  Alte servicii...

Poza reparatii Pc/laptop

Tag-uri

services online reparatii pc pc services arad laptopuri arad public24 reparatii pc interventii pc arad devirusari pc arad instalari windows arad reparatii pc/laptop arad recuperari date arad back-up date arad

Promovam carti de vizitaPromovam !

slide
  • Astra Rail
  • It School Arad
  • Coficab Arad - Locuri de munca
  • ITP ARAD
Cere Oferta