Super Oferta !!!! Publicitate in Manere Publicitare de sustinere din Tramvaie a Judetului ARAD !!! - Pret 150 Ron/Luna/Tramvai!

Serviciile noastre v-a putem oferi...

De ce sa ne alegeti?

Atitudine pozitiva

Adaugam experientei vaste in domeniu, flexibilitatea si deschiderea necesare dezvoltarii permanente.

Solutii eficiente

Cunoastem cu exactitate cerintele pietei si ne adaptam in mod eficient nevoilor acesteia.

Calitate garantata

Ne adaptam cerintelor clientilor nostri pentru a le oferi solutii de calitate superioara la preturi excelente.

Serviciile noastre

Reclama in tramvai

Manerele publicitare sunt confecionate dintr-un material plastic rezistent si se monteaza pe barele de sustinere a calatorilor din mijlocele de transport public in comun.

Sunt prevazute cu un colier de prindere la partea superioara, care se monteaza pe bara de sustinere, ce se continua cu o banda dintr-un material textil, el sustine manerul format dintr-o portiune de afisaj de forma dreptunghiulara si maner.

Suparafata afisabila este de 6.7 cm x 12 cm in interiorul careia se pot introduce afisele publicitare cu expunere pe ambele fete.

Spatiul publicitar pe un maner este de 12 x 6.7 cm x 2 fete. Intr-un tramvai sunt montate intre 12-14 manere publicitare, in functie de structura interioara a tramvaiului.

Detalii pachet - Comanda

Promovare carti de vizita

Majoritatea oamenilor considera cartile de vizita doar un mijloc de a-si prezenta datele de contact sau de a aminti altora despre activitatea pe care o desfasoara.

Tiparim Carti de vizita la cel mai bun pret din Vestul tarii. Insa, pentru ca efectul unei carti de vizita sa fie real, este indicat ca, in functie de scopul pentru care este creata cartea de vizita, sa alegeti si aspectul acesteia, materialul pe care este tiparita, tipul si numarul detaliilor pe care le contine.

Trebuie sa stabiliti care este obiectivul cartii de vizita, ce urmeaza ea sa promoveze.

Avem Optiunea sa promovam orice model de carte de vizita a afacerii tale prin localuri, taxiuri, cat si online pe site-urile special dedicate promovarii cartilor de vizita.

Detalii pachet - Comanda

Promovare online

Explozia pe care a cunoscut-o Facebook se datoreaza faptului ca ceea ce face, Facebook face bine: uneste lumea, si o tine "dependenta" de notificarile sale de-acum clasice, de like-urile si de share-urile care au dat tonul pentru celelalte retele sociale. Daca esti antreprenor, Facebook poate fi mana cereasca pentru afacerea ta, dovada ca peste 10.000 de web site-uri noi integreaza Facebook in fiecare zi.

Cand vine vorba de promovare pe retelele de socializare, cei mai multi dintre clienti vor in primul rand promovare Facebook. Motivul este simplu: pe langa faptul ca este, de departe, cea mai populara retea din social media, Facebook si-a construit ascensiunea fabuloasa datorita dinamismului sau si capacitatii de a oferi, atat indivizilor cat si companiilor, o platforma de publicitate extrem de flexibila.

Detalii pachet - Comanda

Optimizare Seo

Oferim servicii complecte de promovare a website-ului dumneavoastra dar si alte metode de promovare directa.

Suntem singura companie care ofera posibilitatea de inscriere in directorul propriu de afaceri total Gratuita, cu posibilitatea trecerii de la pachetul Gratuit la orice pachet premium.

Site-ul Public24 a fost creat pentru a realiza o interactiune intre noi si clientii nostri pentru care lucram in mod constant, precum si cu potentialii clienti care cauta o companie serioasa de Optimizare Seo, optimizare site si SEM.

Aveti posibilitatea de a va face o idee despre cum lucram, care este procedura de lucru, portofoliul de clienti activi, si nu numai ! Modul nostru de lucru atat on-site cat si off-site se desfasoara in functie de tehnica 'whitehat', care garanteaza rezultate pe termen lung si este acceptata de motoarele de cautare.

Detalii pachet - Comanda

Services Laptop/Pc

Pasul 1: Echipamentul nu este necesar sa fie adus la sediul firmei noastre, reparatiile se pot face si la domiciliul dvs daca defectiunea nu presupune interventia de nici un fel pe PCB-urile echipamentului. Nu este necesara inmanarea accesorilor (geanta, incarcator, etc).

Pasul 2: Se efectueaza diagnoza echipamentului. Diagnoza este GRATUITA, indiferent de echipament. Acest proces dureaza 2-3 zile lucratoare, in functie de volumul de lucru al service-ului si in functie de problemele echipamentului. In cazuri exceptionale, acest proces poate dura mai mult. Cand se intampla acest lucru, vom informa clientul in cel mai scurt timp, comunicandu-i noul termen de diagnosticare.

Detalii - Comanda

Rating servicii

  • Optimizare Seo
  • Promovare online
  • Publicitate in tramvaie
  • Publicitate carti de vizita
  • Reparatii Pc/Laptop
Comandat
Comandat
Comandat
Comandat
Comandat

Promovam carti de vizitaPromovam !

slide
  • Astra Rail
  • It School Arad
  • Coficab Arad - Locuri de munca
  • ITP ARAD
Cere Oferta