Super Oferta !!!! Publicitate in Manere Publicitare de sustinere din Tramvaie a Judetului ARAD !!! - Pret 150 Ron/Luna/Tramvai!

SMS MarketingDe ce sms marketing? Ganditi-va la audienta!

my boat

Peste 90% din mesajele SMS sunt citite de catre utilizatori, generand astfel rate mari de raspuns.

Caracterul personal al telefoanelor mobile face din marketingul prin SMS un instrument puternic. Oamenii au tendinta de a citi toate sms-urile primite, spre deosebire de e-mail sau bannere unde reclama poate fi ignorata.

Sms-ul ajunge la client instant si in timpul cel mai relevant pentru oferta dvs. Se obtin rezultate excelente, si asta in mod special daca va planificati din timp ofertele pentru momentul cand clientii cel mai probabil sunt dispusi sa cumpere.

De exemplu ganditi-va la o oferta pentru bere sau pentru pizza, trimisa prin sms chiar cu 30 de minute inainte de inceperea unui meci de fotbal. Fascinant, nu?

Tarif SMS Marketing
Bullet-01  0-500 SMS-uri 125 Ron Bullet-01  0-1000 SMS-uri 200 Ron
Bullet-01  0-2000 SMS-uri 360 Ron Bullet-01  0-2500 SMS-uri 420 Ron

Se achita doar mesajele cu confirmare de primire, astfel nu exista riscuri ca mesajul sa fie achitat si sa nu ajunga la destinatie.

Marimea mesajului nu trebuie sa depaseasca 160 de caractere !!!

Poza promovare online

Tag-uri

promovare online publicitate sms promovare online arad prin sms promovare sms vizual arad public24 promovare sms sms marketing public sms online reclama sms online arad public24 sms vizual arad marketing prin sms public24 marketing sms

Promovam carti de vizitaPromovam !

slide
  • Astra Rail
  • It School Arad
  • Coficab Arad - Locuri de munca
  • ITP ARAD
Cere Oferta