Super Oferta !!!! Publicitate in Manere Publicitare de sustinere din Tramvaie a Judetului ARAD !!! - Pret 150 Ron/Luna/Tramvai!

Publicitate in tramvai 20 url 10

Manerele publicitare sunt confecionate dintr-un material plastic rezistent si se monteaza pe barele de sustinere a calatorilor din mijlocele de transport public in comun.

Sunt prevazute cu un colier de prindere la partea superioara, care se monteaza pe bara de sustinere, ce se continua cu o banda dintr-un material textil, el sustine manerul format dintr-o portiune de afisaj de forma dreptunghiulara si maner.

Suparafata afisabila este de 6.7 cm x 12 cm in interiorul careia se pot introduce afisele publicitare cu expunere pe ambele fete.

Spatiul publicitar pe un maner este de 12 x 6.7 cm x 2 fete. Intr-un tramvai sunt montate intre 12-14 manere publicitare, in functie de structura interioara a tramvaiului.


În mod tradiţional, publicitatea de tranzit implică promovarea pe exteriorul mijlocului de transport. Mânerele publicitare reprezintă o extensie a acestui mod de comunicare promoţională. Eficienţa lui este garantată!

Călătorii pot fi expuşi mesajelor publicitare pe parcursul călătoriei lor într-un mod foarte permisiv. O imagine publicitară de dimensiuni şi cu preţuri de producţie reduse are acum impactul unui bilboard de mari dimensiuni.

Compania de transport public Arad reprezinta cel mai mare transportator din judetul Arad sigurand atat transport Urban cat si Suburban prin intermediul Autobuzelor si Tramvaielor.

Bine de stiut! Detalii de circulatie a tramvaielor Companiei CTP Arad.

Tramvaiele publicitare circula 8 ore/zi timp de ~18 zile/luna.

Reteaua de transport are o intindere de ~350 Km in zona urbana si ~450 Km in zona preurbana.

In fiecare zi un tramvai efectueaza in medie de 10/12 curse cu o durata de 70 - 90 minute la fiecare cursa 2000 de calatori.

~60000 de calatori/luna/tramvai, avand o medie de ~140 Km parcursi zilnic.

Vezi galerie

Poze cu manere publicitare

Poza manere publicitare

Tag-uri

manere publicitare publicitate tramvai ctp arad vizual arad public24 publicitate arad public manere tramvai reclama tramvaie arad public24 vizual arad

Promovam carti de vizitaPromovam !

slide
  • Astra Rail
  • It School Arad
  • Coficab Arad - Locuri de munca
  • ITP ARAD
Cere Oferta